Avtorji spletne strani
Grafično oblikovanje: Zadrga & Matej Koren (AD)
Tehnična izvedba: Aeris3 

Besedila
Brigita Pavlič, Ana Mravlje

Prevodi
Ana Mravlje, Brigita Pavlič, Tina Pukšič

Urejanje
Brigita Pavlič

Fotografije
Dejan Bulut, Jon Frank

Fotografije na naslovni strani
Avtor Gary Heery, arhiv Avstralskega komornega orkestra

Pravno obvestilo
Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Z uporabo spletne strani www.festivalmaribor.si uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in se z njimi strinja.

Vse informacije in gradiva na www.festivalmaribor.si so informativne narave. Festival Maribor se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnem mestu www.festivalmaribor.si, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Niti Festival Maribor niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani www.festivalmaribor.si ali še sodeluje pri nadgradnjah, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Festival Maribor tudi ne more biti odgovoren za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.festivalmaribor.si, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Festival Maribor ni odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.festivalmaribor.si Uporabnik uporablja spletno mesto www.festivalmaribor.si in vse podatke na tem spletnem mestu na lastno odgovornost.

Festival Maribor si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.festivalmaribor.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.