harfa
Diplomirala je na Univerzi likovnih umetnosti in glasbe v Tokiu (Japonska) , na Konservatoriju v Trstu in magistrirala z odliko na Konservatoriju v Udinah. Ob študiju je opravila specializacijo na Akademiji Chigiana v Sieni in Fondazione Santa Cecilia v Portogruaru.

V času študija je zmagala na šestih tekmovanjih za štipendijo in bila proglašena za eno najobetavnejših glasbenic v italijanskem okolju (1999-2001).

V obdobju od 2002 do 2004 je zmagala kar na petih mednarodnih tekmovanjih, med katerimi sta najbolj priznana Victor Salvi (Saluzzo - Italija) in TIM (Salone de Provence-Francija) .

Kot solistka je z orkestrom izvedla že obsežen repertoar obstoječe literature in tudi veliko število praizvedb, posvečenih njej, v uglednih dvoranah, kot so: Teatro dal Verme (Milano), Sala Verdi (Milano), Teatro Giovanni da Udine (Udine). Nastopila je na Festivalu MITO (Italija), kot solistka s simfoničnim orkestrom Verdi iz Milana in na festivalu Montepulciano z filharmoničnim orkestrom Janaćek iz Londona.

V času šolanja na Japonskem je sodelovala s Togijem Hidekijem in njegovim ansamblom za antično japonsko glasbo ter šolo za specializiranje liričnih pevcev - Tokyo Verdi Ensemble. Z njimi je nastopala v znanih dvoranah (Concert Hall Opera City, Santory Hall in Art Sphere).

Na njeno pobudo so bila izdana dela sodobnih skladateljev pri založbah Curci in Pizzicato.

Sodeluje z mnogimi orkestri: Mozart Orchestra - Bologna, Orchestra della Svizzera Italiana - Lugano, Teatro Verdi - Trst, Orchestra sinfonica di Roma, Orchestra sinfonica di Perugia, Orchestra sinfonica del Friuli Venezia Giulia - Udine, Filarmonia Veneta - Treviso, simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in Slovensko filharmonijo.

Od leta 2008 je solo harfistka orkestra SNG Opera in balet Ljubljana.