basbariton
Klemen je študent na Univerzi za glasbo in uprizoritveno umetnost v Gradcu v razredu Prof. Ulfa Bästleina ter vzporedno študent Medijskih komunikacij na Fakulteti za elektrotehniko računalništvo in informatiko v Mariboru.

Ob študiju Medijskih komunikacij se je od sezone 2008/09 solopevsko izobraževal pri Alešu Marčiču v Mariboru. Kmalu po začetku solo pevske poti pa je začel sodelovati z Opero SNG Maribor pri operah Turandot, Pikova dama, La Boheme, La forza del destino ter Romeo et Juliette.

Po prvem letu pevskega šolanja se je udeležil Tekmovanja mladih glasbenikov Slovenije (TEMSIG), kjer je v svoji kategoriji osvojil prvo mesto. Spomladi 2010 se je udeležil mednarodnega tekmovanja Petar Konjović v Beogradu, ki deluje pod okriljem EMCY (Evropska zveza glasbenih tekmovanj za mladino), kjer je zasedel drugo mesto, v aprilu 2012 pa je na mednarodnem tekmovanju »Ferrucio Tagliavini« v Deutschladsbergu v Avstriji pel v finalu in osvojil nagrado za najboljšo interpretacijo Mozarta v obeh kategorijah v finalu.

Projekt

Glasbeni odklop